Selecteer een pagina

ERVARING & REFERENTIES

OVER MIJ

Als nuchtere Noorderling ben ik al sinds 1995 werkzaam in het educatieve werkveld. Met een breed pallet aan opleidingen (o.a. HBO Personeel & Organisatie, Strategisch Coachen, Masterclasses BMA, RET, Authentiek Leiderschap, Trainersopleidingen) ben ik in 1998 gestart met De Lange & Partners training en coaching, een gerenommeerd trainingsbureau dat werkzaam is voor grote landelijke bedrijven, overheden en MKB organisaties (o.a. KPN, Telfort, USG People, Univé e.v.a.) Daarnaast werk ik ook veel samen met MKB bedrijven door heel Nederland(zie overzicht)

Mijn passie bestaat uit het bijdragen aan ontwikkeling, groei en het werken aan persoonlijke effectiviteit bij mijn klanten. Dat kan op vele manieren, maar mijn aanpak is met name herkenbaar vanuit een no-nonsens, pragmatische, objectieve, maar zeer betrokken insteek.

Ik heb duizenden mensen groepsgewijs mogen opleiden. Veel van mijn deelnemers zijn inmiddels doorgegroeid tot de top van tientallen bedrijven, en of hebben zich geprofessionaliseerd in hun vakgebied.

In de loop der tijd werd ik steeds vaker geconsulteerd bij persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken die soms meer omvatten dan een training alleen. Deze vraagstukken lenen zich meestal beter voor een persoonlijk traject dan voor een groepstraject. Een andere vraag die ik regelmatig kreeg was of er op korte termijn gestart kon worden aangezien er dringende noodzaak was om medewerkers zo snel mogelijk te faciliteren in hun professionele ontwikkeling.

Mede door deze vragen heb ik besloten om mij te richten op persoonlijke ontwikkeltrajecten. Als het gaat om ontwikkeling waar veel expertise nodig soms door trainen, coachen, sparringpartners, adviseur en als klankbord te fungeren.

Samen met de deelnemer zijn of haar ontwikkeling vorm te geven.

Leren doe je je hele leven, dus waarom zou je het niet op een leuke manier en gewoon goed doen?

Naast mijn werkzaamheden als trainer/coach, ben ik (mede) eigenaar van De Lange & Partners en werk ik graag samen met coach bij verandering Carla Hendriksen

 

Share This